ÄLSKADE SYSTER!




Jag älskar dig Marina Bengtsson!



För att vara tydlig; VÄNNER & SYSKON ÄR DET BÄSTA MAN KAN HA! <3


/P

Usch va det gör ont! :(

Jag har faktiskt inget att säga mer än att det gör jävligt ont.
Jag önskar bara att det var över, men till min besvikelse så får jag vänta i 5 dagar till, det är ett rent helvete!


Hoppas ni har det bra iaf.
Över lag flyter mitt liv på, det är sommarlov, dock ingen sol. Mina vänner är dem bästa jag har just nu. Ingen betyder mer än va ni gör! 

Nu ska jag klä på mig lite, får se när jag uppdaterar igen. Kan nog dröja faktiskt!


/P 

åhhhhhhhhhhhhhhh, jag fattar inte :'(


Jag hatar att vara såhär. Ibland undrar jag om det är något seriöst fel på mig. Det känns som om jag inte uppskattar någonting längre. Eller jo, det är klart jag uppskattar. Men inte på det sätt jag borde. Jag har så svårt att ta till mig bra saker. Jag är bra på att ge bra saker, tror jag iaf. Men definitivt inte bra på att ta till mig. Jag önskar att jag vore det. Att det skulle kännas bra om någon sa att jag var snygg. Men vafan, det gör jag ju inte. Jag tror iofs inte att någon säger det för att skämta eller för att vara snäll, eller det hoppas jag inte iaf. För då är ju den personen helt jävla lost!

Deppiga dagar är det värsta som finns. När man inte vet vart det deppiga kommer ifrån :( Jag hatar det! Jag vill bara lägga mig ner & skrika & gråta.
Jag vet att jag låter som värsta emo:t nu, men det är ja fan inte. Jag behöver bara få säga vad jag känner. Det är så mycket lättare att skriva det än att säga det till någon som inte förstår. Datorn förstår väl inte heller. Men då har man iaf skrivit av sig allt & känner sig lite lättad.

Ibland finns det anledningar som bara "finns". Jag har ju inte ens tänkt på saker, ändå så blir man helt sjuk i humör & sinne. Nej, usch det är konstigt det där.
Ungdomen kommer nog ändå vara den bästa tiden av sitt liv. ( Förutom alla gånger den är den värsta! )



Ikväll har jag fotbollsmatch mot Nässjö i stekande sol, kul!
Men det går nog bra får vi hoppas.

Min helg har vart toppen. Jag har vart hos Anthon från i fredags till i dag (åkte hem i morse). I fredags när jag kom lagade anthon mat till mig, för vi var ensamma hemma, sen hade vi lite filmkväll, jag & anthons 10 KILLkompisar ;) . I lördags solade vi typ hela dagen. Var ute & gick lite. Sen grillade vi på kvällen, kollade robinsson & sen var anthon & jag duktiga & sprang en runda!
Igår solade vi oxå hela dagen. Jag blev faktiskt ganska solbränd :D .

Såå ja, min helg kan man sammanfatta som riktigt bra, med riktigt härliga människor!
Nu ska jag ta det lite lugnt i en halvtimme innan jag ska dra till matchen!

/P

RSS 2.0