Fredaaaag! :D


Fredag & lovande helg! :)

Nu sitter lilla pernilla i skolan. Hon har haft en lektion idag & sen har hon övat på låtarna vi ska sjunga påmodevisningen. Det blir ruggigt bra faktiskt!

Jag är lite småirriterad. Nämner inga namn så har jag inga namn nämda!
Det är bara så larvigt att när man vid en ålder av 18 år inte kan klara sig själv & göra saker själv.

Nu ska inte det förstöra min dag :) Jag har haft en toppendag hittills & den kommer nog bli ännu bättre ikväll, för då kommer ANTHON :D
Sen ska jag & alla som dansar på en av ingångarna på modevisningen upp till JC & testa kläder, det blir nog kanonbra! :) 



/P

Resemål - Maldiverna


Jag drömmer, som många andra.

Gud vad jag vill åka till ett annat land nu. Slippa kylan, blåsten & snön. Jag vill känna värme, se sol, solbränna & annan kultur.
Därför har jag valt att skriva ett inlägg om ett land som jag är riktigt inne på att någon gång åka till.
Landet är Maldiverna.

Maldiverna är en östat i norra Indiska oceanen som består av 1192 öar varav 200 är bebodda, tillsammans befolkade av cirka 300 000 invånare. Huvudstaden och huvudön heter Male och har en befolkning på cirka 80 000 invånare.


Jag kikar just nu lite på fritidsresors hemsida Där har jag hittat bilder från Maldiverna, dem ska jag visa först & främst.













Underbara bilder eller hur? :D


Detta var inte allt.
Nu har jag nämligen gått in på ett utav hotellen på ön.
Hotellet jag har valt råkar vara 5 * -igt! 

Hotellets namn är Hotell Kurumba Maldives. Ett mycket exklusivt semesterboende med klassisk stil & som ett av Maldivernas bästa! Utsikten över azurblåa laguner och vidsträckta korallrev är underbar.
På ön finns även många fina trädgårdsområden med stengångar & ett inbjudande poolområde. Det finns pooler som passar för både vuxna & de lite mindra barnen.
Till havet är det minst 10 meter & högs 40, så man har nära & bra att doppa fötterna i Indiska Oceanen!


Rummen är lyxigt inredda men varierar i stil och inredning. För dem som vill vara aktiva på sin semester finns många olika aktiviteter att välja mellan.
Resturanger & barer är det ingen brist på så det är bara att välja första bästa. De serverar måltider i allas smaker.



















Dessa bilder är i från hotellet - Visst ser det lockande ut?
Det tycker i alla fall jag!



Detta var allt jag hade om mitt resemål.
Jag vet en till som är riktigt sugen på att åka någonstans. Hennes namn är Carolina Norén & här är länken till hennes blogg.
Läs om det underbara landet Thailand där.

Tack för mig för denna gången :D


/P

Kärlek

Jag är så fånig. Ja, det är jag faktiskt.
Kärlek på film är inte som kärlek i verkligheten. På film ser alla ut att ha det så bra. Många i verkligheten har det säkert jättebra med. Det är inte det. Men alla ser så lyckliga ut i filmer.

Att vara "nykär" är nog bland det bästa som finns. Man är ju så lycklig! 
Jag glömmer aldrig dem seriösa förhållanderna jag har haft, då jag träffade dem första gången. Sådana saker kan jag bara inte glömma. 
Nu har jag kollat på A Cinderella Story & när jag kollar på den känns det som om jag lever i någon slags fantasivärld av kärlek. Dem är så perfekta för varandra & dem ser så bra ut. Jag blir så arg samtidigt som jag bara gråter inombords av lycka på något sätt. Jag blir typ avundsjuk samtidigt som jag egentligen inte är det. Det är så svårt att förklara!

Kärlek kan göra någons liv. Kärlek är så enormt, så oförstående underbart. Jag vet inte hur jag ska formulera mig för jag vill skriva så mycket på smama gång.
Alla människor behöver kärlek an någon. Jag kan lätt säga nu att om jag inte hade min familj & mina vänner så skkulle jag inte ha överlevt. Jag är så oerhört tacksam att jag har dem & att dem lyssnar.


Nu är det dags för mig att gå & lägga mig!
Uppdaterar kanske en annan dag när jag orkar & har tid.

/P


B r a d a g


Solen lyser & saker börjar bli klarare & klarare.
En bra dag idag helt enkelt!



Jag älskar min familj, mina vänner & min pojkvän så oerhört mycket!
Ni är verkligen dem jag värderar högst i mitt liv.
Utan er skulle jag inte vara den jag är idag.

Tack för ni finns <3


/P

JAGHATARDIG


jajajaja, jag hatar verkligen dig. Du har förstört mitt liv. Jag kan inte koncentrera mig på någonting.
Det sjuka är att det verkar ju ha smittat av sig.
Du borde inte få ha barn, för någon ska inte behöva lida för att du är dum i huvudet.

Jag hatar det här & jag tror jag behöver hjälp. Jag klarar inte av det mer. Ingenting funkar längre. Jag orkar inget, är på dåligt humör jämt osv. Allt går ut över dem det inte ska gå ut över. Fan med.

För dig som inte vet någonting förstår jag att du inte fattar något, men då är det väl inte meningen att du ska veta något heller, så nej fråga inte vad det handlar om. Jag kommer ändå inte svara.
Behövde bara skriva av mig min ilska och mitt hat lite.

/P

Körlektion :)


Nu har jag körlektion, så håll er inne i en halvtimme! ;)




/P

Helvetes dag!


Åh vilken fruktansvärt dålig dag jag har haft i dag. Allt har gått fel & jag har vart trött.
Jag blir så trött!

Nu har vi snart företagsekonomi som vi egentligen inte skulle ha haft för våran lärare har brutit armen, men vi skulle tydligen ha lektionen ändå. Typiskt! Hade vart skönt att komma hem lite tidigare idag. Eller hem & hem. Jag ska till farmor,. för sen ikväll ska jag på min 3:e teorilektion & sen ska jag träna ett pass innan jag åker hem med mamma. Det ska bli skönt att träna & inte behöva tänka på något en stund.

Nu saknar jag Anthon så himla mycket. Det finns nackdelar med förhållanden på långt håll, det gör det verkligen. Men det är inget som ska få förstöra mellan oss!

Nu orkar jag inte skriva mer. Uppdaterar kanske ikväll om jag orkar.

/P

Underbara helg

hejhejhejhejhej bloggen & kära läsare! :))

Jag har inte uppdaterat min blogg på ett tag, för jag är lite trött på att skriva ibland. Det är faktiskt inte hur många läsare som läser min blogg som spelar någon roll. Min blogg & mina villkor :) .

Så vad har hänt i mitt liv nu då, nu när jag inte har bloggat om min vardag på ett par dagar!?

Torsdag: Åkte till skolan, fikade med Caroline & fick present, hihi :) . Sen tränade jag på gymmet efter skolan, efter det bar det av till farmor - där somnade jag! Sen slutade mamma jobba vid halv 9. Då bar det av till Aneby där vi hämtade upp Anthon som var hos Viktor & sen hem.

Fredag:
På fredagen struntade jag i första lektionen & åkte in till engelskaprovet. Det gick sådär bra! :( . Sen hade vi massa med modevisningen dem sista timmarna. Med mig till skolan hade jag Anthon som bara fick sitta & glo när vi sprang överallt - Förlåt!
Efter skolan tog vi ( jag, Anthon & Caroline ) tåget till Linköping. Vi skulle nämligen kolla på Tex ( Anthons kompis ) som spelar hockey där. Han var sjukt grym må jag säga :) . När matchen var slut gick jag, Anthon & Caroline hem till Tex lägenhet & började förbereda för natten. Jag blåste upp en stor luftmadrass med mina starka lungor *stolt* . Sen lagade vi lite mat, åt & pratade massa :) Mysig kväll. Kvällen avslutades med en film - JallaJalla!

Lördag: På lördagen gick vi upp rätt sent, åt frukost & sen skulle vi gått på stan lite egentligen. Me vi hann inte. Så vi gick & kollade lite på matchen som Tex spelade den dagen med, sen gick vi till tåget :) . I Tranås sa jag & Anthon hejdå till Carro & vi väntade på skjuts. Väl hemma så lekte vi lite med Alice ( min systers dotter ) & sen kollade vi på en film. Sen somnade vi en stund & blev väckta av Marina, min storasyster som sa att det var mat. När vi kom ner hade de dukat upp i tv-rummet med god mat & så. Vi kollade melodifestivalen & sen blev det Wallander efter det.

Söndag: Idag har jag inte gjort så mycket. Anthon & jag vaknade vi typ halv 11. Vi åt frukost & tog vara på dem sista timmarna med varandra :) . Vid 2 åkte vi ner till Aneby för att lämna Anthon.
Jag har vart ute & sprungit nu ikväll, så jag har precis duschat & lagt en ansiktsmask. Så jag känner mig väldigt fräsch för tillfället :)

Nu sitter jag här & borde egentligen gå & lägga mig, är sjukt trött!
Ska lägga in lite bilder som jag fått av Anthon idag!


pernilla wedenhag


caroline gustafsson


anthon carroll


pernilla wedenhag med mindre kläder på sig :O


Nej, nu måste jag spara lite bilder till någon annan gång :)


/P


18 ÅR!


Nuuu är jag 18 år! Känns helt sjukt bra.
Jag vet inte hur jag ska börja. Har inte haft någon speciell lust att blogga på länge nu. Men jag gör väl ett försök så får vi se vart det leder. 

Helgen ser ut att bli bra :)) . Ikväll kommer Anthon & i morrn bär det av till Linköping med Anthon & Caroline. Dem som gör min lyckligast! :D I Linköping ska vi kolla på Tex ( Anthons kompis ) när han spelar hockey sen ska vi ha myyysa i hans lägenhet med tacos & grejer! :X .

Nu ska jag & Carro snart gå & fika lite. Födelsedagsfika som vi kallar det ;) Haha!
Just det. Jag hade körlektion innan, min första & nej det gick inte bra! :( . Men jag antar att det är så när man har nybil & ny person man kör med. Nästa torsdag ska jag köra igen & då har jag start i backar! Bara gud vet hur det kommer gå med det, hahah XD
Det ordnar sig säkert.


Nu ska vi gå :))
Smaklig måltid till mig & Carro!


Du ÄR stark!

/P

Kärlek = Lycka!?



 

Anthon kommer säkert hata mig för den första bilden, det vore ju sorgligt, men jag skiter i det isf. För jag tycker han var precis lika fin då som nu. Den första bilden är nämligen i från innan vi hade träffats själva första gången. Han skulle ut & springa & jag bad honom ta en bild. Kolla i handen. Gulligt va!? :')

Det jag vill säga med dessa bilder är att jag älskar Anthon Carroll så sjukt mycket. Jag har aldrig vart så kär & så lycklig i hela mitt liv. Man behöver någon som gör en lycklig i dessa hårda tider som vi lever i idag.

Just det, jag har ju glömt att skriva hur lördagens överraskning blev!
Detta stod på listan;
- Fotbad
- Helkroppsmassage
- Ansiktsmask
- Bad
- Hårinpackning
- Middag
- Efterrätt & sedan mys i soffan

När vi hade ätit & skulle äta efterrätt sen plockade han fram presenter med. En från han själv & en från hans familj. Jag kunde inte ha haft en bättre helg. Fullspäckad med överraskningar & en helt underbar pojkvän. 
 

Idag hade jag prov i samhällskunskap. Det gick mycket bättre än förväntat, så det var riktigt skönt faktiskt! :)
Nu ska jag öva på provet vi har i morrn, sen ska jag baka kladdkaka! MUMS :DDD




Smaklig måltid till mig :X


/P


Hata svartsjuka :@


Rubriken talar för sig själv.

Nu börjar det igen.
Att ha pojkvän är helt underbart. Men svartsjuka är fan det värsta som finns.




Åhhh, jag hatar det. Men jag älskar dig. För mycket tror jag.
Kan man älska någon för mycket?


/P


RSS 2.0