There is no time for us!

Hejsan, goddag, tja, tjo eller vad du vill!
Snabb uppdatering´, för jag är trött & ska på träning snart.

Helgen var helt okej. Tjänade lite pengar iaf. Jag var nämligen barnvakt åt min systers 2 barn mellan lördag morgon & söndag kväll. En på 2 år & en på 3!
Ganska jobbigt faktiskt. Men rätt kul oxå :) . Dem är söta dem små liven.

I morrn är jag ledig från min enda lektion. Så hela min tisdag kommer gå åt till att plugga & göra klart alla inlämningar jag redan har! Helt sjukt vad mycket det kom på en gång.
Menmen, det är väl bara att göra dem :) .

Nu ska jag vila lite innan träningen. Men uppdeterar kanske ikväll.

/P 


H&M beställning + glasögonbeställning :)

Heeej :)
Nu är jag här & skriver några rader igen!
Jag kom på att jag har beställt en hel del saker från H&M. Hittade lite av sakerna på onlineshopen så jag tänkte visa lite vad det blev :)

Skor 299:-

Scarf 69:50:-

Topp 149:-

Hårspännen 39:50:-

Skor 129:-

Leggings 99:-

Diadem 39:50:-

Glittereyeliner 39:50:-

BH 129:-

Väska 149:-

BH 129:-

Mössa 59:50:-


Haha, här var lite utav min H&M beställning. Jag räknade ut att jag har beställt för ca 1500 kronor :O

Jag har gjort ett fynd till. Jag är en konstig prick. Jag vill nämligen ha glasögon, fast jag inte ens har dålig syn. Jag vet, jag är helt weird!
Men jag har iaf beställt ett par nu, sen får jag la se hur mycket jag använder dem :)





Favoptic - Forli Svart - 415:-



TACK FÖR MIG SÅ LÄNGE :)

/P

You told me there's no need to talk it out .

Torsdag var det idaaag ja & här sitter jag & är sjuk fortfarande :@ . Vafan är det här!? Ingen svininfluensa hoppas jag! :)
Jag har nog aldrig vart så jävla svettig som jag var idag när jag vaknade! Helt sjukt alltså!

Haha, för att prata om lite annat så har jag inte så mycket att prata om. För jag kan ju inte påstå att det händer så jävla mycket när man är sjuk ;) .

Åhhh, jag ska till tandläkarn i Jönköping i morrn & då har jag bestämt mig för att mamma & jag ska ut & äta, sen ska jag fan köpa ett par converse! Ett par helt vanliga svart/vita! :)

                                                                                                        


Sen på kvällen ska jag köra mamma till Tranås för hon ska på kräftskiva på pastejköket ;) Haha! Sen ska jag köra hem henne, onykter & dan! Får la se hur det går! Hahha.

Match i morrn med ja! Åhh, jag vill verkligen vara med :( . Men det känns väl inte så jättesmart att vara med när man är/har vart sjuk i en hel vecka kanske! Jävla skit. Jag hade verkligen sett fram i mot den matchen. Den är hemma med & allt. Aja, det kommer väl fler & då ska jag fan ta revansch ;) .

Nej, nu får jag sluta skriva. Måste äta något. Har inte ätit sen igår vid typ 8 på kvällen, så ja, det är nog dags snart ;)


Hahha, pernilla wedenhag hittade en bild på mig & kusin i från släktträffen i våras ;)
Jag bjuder på den ;)

/P

If you really love something, set it free, if it comes back, it's yours, If not, it wasn't meant to be!

HEEEEJ :)

Nu är jag hemma (borde inte ha åkt hemifrån innan, för jag är fortfarande sjuk) , men vafan man kan ju inte bara sitta & glo in i en dataskärm & kolla på en tvruta hela dagarna. Då blir man ju fyrkantig i ögonen eller nått ;d .
Jag glömde säga vart jag har vart! :O . Jag har iaf vart i Aneby med min andra sjukling ;) Vi var uppe på ASK & kollade på Aneby-Tranås herrlag när dem spelade :) & TRANÅS vann ju - GREAT! ;d .

Jag sitter fortfarande & funderar på om jag ska gå till skolan i morrn. Känns lite dumt när jag har vart ute idag & inte går till skolan i morrn. Men samtidigt har jag bara 2 lektioner i morrn, en på morgonen & en på eftermiddagen! :( . Men får la se i morrn bitti :D .


Just det ja, min rubrik - som jag har snott från Malin & som jag tycker passar mig alldelses ypperligt måste jag bara skriva här en gång till ; If you really love something, set it free, if it comes back, it's yours, If not, it wasn't meant to be!

Stämmer äckligt bra :))

Haha, här kommer en bild på mig! SE DET SOM EN BONUS ;)



Jag vill se livet ur min egen synvinkel!

HA DET BRA :d

/P

I'M SO MUCH BETTER WITHOUT YOU! ;D

Okej, klockan är 12.15 & jag sitter här i min förbannade morgonrock! Kan någon göra mig frisk snart!? :) JAG BER!
För att klaga lite till så har jag hostat ungefär konstant hela natten & åhhh va det är synd om mig, eller!? ;) Haha! Nejdå. Men det går nog över snart! :)

Idag är det onsdag & jag har inte vart i skolan en enda dag den här veckan. Jag börjar nästan längta dit lite :O . Konstigt nog :)
Under dessa dagar har jag haft tid att kolla väldigt mycket på tv & film, vilket jag aldrig har tid till annars. I vanliga fall är det träning måndag, tisdag, torsdag. Onsdagar händer alltid något annat & i helgen är det oftast fest eller så händer något annat kul :) . Men nu har jag iaf unnat mig själv lite filmer & det känns bra! :) Jag har liksom tagit igen mig lite. 

Nu tänkte jag lägga in lite bilder i från när Amanda & jag var i Gränna nu så det blir lite liv i den här bloggen :) Den känns ganska fattig & B nu ;d

























Nu orkar jag inte lägga in mer bilder :) Men det blev lite mer liv i bloggen iaf ;D
Ha en bra onsdag, för det ska jag ha :))

/P


Halstabletter, nässpray, hostmedicin & film!

Hejsaaaan :)

Idag är jag på lite bättre humör. Igår var jag arg som bara den, ungefär hela kvällen. Hum, undra vad det kunde bero på!? Amanda kanske vet? ;) . Aaah, herregud. Det är ju bara så skrattretande :) . Jag har aldrig känt såhär innan, men just nu är jag bara så himla i mot alla killar som finns. Jag kan fan inte lita på någon längre, för 90 % av alla är precis likadana. Så fega & ynkliga.
Jag hoppas ingen tar något personligt, för så är det inte menat iaf. Det är bara överhuvudet taget. Jag behöver tid, det är allt :)

Usch, jag sitter här hemma när jag egentligen borde vara i skolan. Jag är nämligen sjuk. Feber, halsont & hosta!
Hoppas det inte är någon jävla svininfluensa man har åkt på! :)

Ikväll blir det lugnt. Massa film tror jag. Finns inte så mycket annat att hitta på. Linas kvällsbok går på 5:an klockan 20.00! Den får det väl ta & bli :)


Sjuklingarna ;)

/P


So sick of lovesong!

Hhahahahahhahahha, det är skrattretande.

KILLAR ÄR SOM BLANDFÄRS; HÄLFTEN NÖT & HÄLFTEN SVIN!
Det var allt för mig!

/P

Tankar kring livet!

Tiden går så himla fort hela tiden. Jag hinner inte med någonting. Jag gör det jag ska & sen hinner jag inte mer. Det är lite tråkigt men så är det. Jag önskar att jag hade mer tid till alla. Att man kunde räcka till bättre, men det funkar tydligen inte så.
På tal om tid så har jag tänkt väldigt mycket på livet det senaste. Jag blir tårögd när jag tänker på att jag redan är 18 år & att alla år bara har sprungit iväg. Jag har fått uppleva jättemycket i min barndom, både bra & dåliga saker. Det jag är mest besviken över att inte ha fått uppleva i min barndom är att nästan aldrig har fått ha min mamma & pappa på samma ställen. Dem skiljde sig när jag var liten & nu när jag har blivit lite äldre & ser kompisars mammor & pappor tillsammans så blir jag så ledsen. Jag hade också velat åka på husvagnssemester med familjen när jag var liten, eller kunnat gå till pappa när mamma var dum eller tvärt om!
Nu är det som det är & jag kan inte göra något åt det.

På torsdag börjar skolan & det här sommarlovet har gått sjukt fort! Jag kommer fortsätta undra vart alla timmar har flugit i väg länge! Nu har jag en lång hösttermin framför mig. Dock med 5 veckors praktik & lite lov & så. Efter den har jag bara en vårtermin kvar, sen är det bal & student. Efter studenten är jag vuxen på riktigt. Jag får själv ta ansvar för mitt liv & vad som ska hända. Jag har just nu inte en aning om vad jag vill göra efter skolan. Just nu har jag bara jätteångest för att påbörja mitt sista år, för att jag vet att det snart kommer vara slut. Men saker & ting löser sig nog hoppas jag.

Sommarlovet 2009 har vart bland det bästa jag har fått uppleva. Det har vart både för & nackdelar hela tiden. Vissa dagar har vart helt sjukt bra medans andra dagar bara har vart åt helvete. Men det är bara att inse att livet inte alltid kan vara perfekt. Jag kan inte vara perfekt
Livet är som en berg & dalbana! Helt sjukt vad det går upp & ner.

Det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till skolan igen. Komma in i de gamla rutinerna & känna ansvaret för skolarbete & så vidare igen. Komma igång med träningen som vanligt igen. Det är skönt att slippa planera hela tiden med. Nu vet man vad man har att vänta sig liksom. Jag är glad att jag har det som jag har det med skola & allt. Jag bara tänker på barn i typ Afrika som inte får gå i skolan. Här sitter vi & beklagar oss för att skolan snart börjar & dem får inte ens chansen att gå i något som är så himla bra. Det är helt sjukt egentligen. Jag är tacksam & det kommer jag fortsätta att vara, även om det bara är motgång efter motgång ibland.

Fotbollen började för några veckor sen & nu ikväll har vi våran första B-lags match. Jag blev uttagen & ska vara med. Det är hemma mot Forserums IF. Så jag hoppas att vi vinner den.
Eftersom mamma börjar jobba vid halv 4 så måste jag åka med henne in till stan. Det betyder allstå att jag måste gå nu!

Jag uppdaterar nog några rader ikväll.
Ha det så bra så länge.


Gränna med dig var underbart! <3

/P


Julfest 1:a augusti 2009!

Hej!
Nu är det söndag igen & jobbardag i morrn. Bara 2 veckor kvar att jobba nu, det känns sjukt skönt. Sen efter sommaren har jag MASSA pengar!

Igår var det lördag & jag var på julfest hos min vän Vikor Möller. Jaa, jag vet, det låter helt sjukt. Men julfest var det. Julmat & julklappsutdelning. Själv fick jag ett grishjärta i julklapp, mycket välförtjänt klapp, inte sant!?
Det var en trevlig kväll!


Idag har vart en sjukt jobbig dag. Jag bara gråter & gråter. Har inte en aning om vilka som läser min blogg. Men dem som känner mig vet precis varför. Det är inget jag tänker skriva om här & nu. Livet går väl vidare, men jag fattar inte att det ska ta så lång tid! :(

Om man bara kunde hitta den man vill leva resten av sitt liv med nu så skulle jag fan inte tvivla på att ta den chansen.
Jag vet vem jag vill vara med för resten av livet redan nu, men jag vet att det inte kommer hålla så länge jag bor här & han där.
Usch, jag bara klagar hela tiden. Förstår verkligen om den här bloggen inte är rolig att läsa längre. Eller om den ens har varit rolig att läsa vet jag ju inte.

Nu ska jag iaf ringa & prata med min vän Amanda!
Uppdaterar kanske någon annan dag om jag har tid!

TISDAG 4/8!

/P

RSS 2.0