I really tried to be perfect!

Jag har försökt nu i en veckas tid & det är inte länge, jag vet. Jag är inne i en jävla bearbetningsfas, eller vad det heter & jag kommer få vänta. Men jag vill inte vara i den längre. Jag vill kunna leva som alla andra ungdomar. Kunna slappna av & känna trygghet.
Jag vet att jag är krävande, men det finns anledningar till det med, men jag vet ju att ingen fattar varför om jag inte berättar om det. Det kommer & jag ska sluta att skämmas.  


Äsch, nu orkar jag inte lägga mer energi på att klaga förtillfället!
Ha det bra.

/P

Halvbra!?

Jag mår inte bra, inte alls om jag ska vara ärlig. Varför ska allt bara ta överhand hela tiden? Allt det där som jag inte ens vill veta av? Det som jag bara vill trycka längst ner i mig, i det undermedvetna. Det ska alltid bara vara där & förstöra.

Idag är det tisdag, en fruktansvärt onödig dag. Jag har en lektion & idag var det prov (vilket jag väldigt gärna hade velat göra). Men gårdagen slutade i tårar & jag kände verkligen inte för någonting idag, därför stannade jag i sängen. Jag känner aldrig för någonting längre. Jag blir förbannat trött på mig själv. Jag vill klara av saker & göra dem bra. Men det blir aldrig så längre. Jag gör bara allt halvant hela tiden ist för att gå in för det & göra det helhjärtat.


Det är så himla mycket att vara ung. Inget ska tydligen vara lätt. Vissa har det säkert asbra, men jag är inte avundsjuk egentligen. Jag vill ha lite motgång för att jag ska kunna göra något riktigt bra & kunna kämpa för det tillslut. Men ibland blir det bara så jävla mycket för mycket. Det är läxor hit & läxor dit, konflikter hit & konflikter dit. Jag är inte konflikträdd, men jag är rädd för att det aldrig blir bra efter konflikten. Så känner jag just nu. Jag har väl inte direkt bråkat med någon, men jag är besviken. Jävligt besviken.

Helt ärligt talat, hur ofta är livet bra egentligen!? Det kan ju inte vara många % av livet iaf. Det är väl de där stunderna när man är nykär, gifter sig & föder barn typ. Resten kan ju kvitta. FYFAN va depp jag är & fyfan va tråkig jag är. Jag vet det, men that's me just nu. Jag kan inte vara glad & jag tänker inte vara det heller. 

Jag orkar inte den här veckan. I morrn blir det företagsekonomiprov, sen går jag hem igen. För detta håller inte. Jag behöver komma på fötter igen & om någon kan hjälpa mig med hur jag ska göra så är jag öppen för förslag!

Ha det bra så länge!


/P


HEJDÅ SOMMAR ------> HEJ HÖST


HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN SOMMAREN 2009!




























Alla sjukt underbara bilder, med helt sjukt underbara människor bara skriker ut att jag har haft en toppensommar! Men det hade jag inte haft om det inte vore för er!

TACK <3

/P


Psykologi!?


Ja, jag har faktiskt vart en olydig tjej idag & skolkat lite. Men hallå, jag hade en lektion från 08.00 - 09.20! Ingen träning ikväll heller, för B-laget hade match & jag skulle inte vara med heller, så jag skulle fått sitta från 09.20 till 14.30 & väntat på en bussjävel! Aldrig livet säger jag då ;) 

I stället för att jag har vart duktig & vart i skolan idag har jag klippt gräset, funderat, hämtat min lillebror vid bussen & suttit här!

Jaa just det, jag sa ju att jag hade funderat lite & som vanligt så måste jag av någon konstig anledning skriva om mina sjuka funderingar.

Idag har jag funderat kring det där med psykologi. Jag läser en kurs i skolan, psykologi A heter den. Säkert helt sjukt bra kurs, men faktiskt så skrämmer den mig lite. Jag blir rädd för mig själv, för att gå in för mycket i mig själv. Det är så mycket med "är man normal eller är man inte normal" hela tiden. Först tyckte jag inte att det var så farligt, men nu har jag börjat inse mer & mer att det är skrämmande. Men jag känner ändå att jag borde gå klart kursen. Tror det kan vara nyttigt för både mig själv & för att kanske någon gång kunna hjälpa någon annan.

Borde egentligen sluta tänka så mycket. Men jag trodde faktiskt att psykologi var lite min grej, ett tag.. Men jag har börjat tvivla på det nu, faktiskt. Iaf när det gäller mig själv. Det är väldigt skrämmande att gå in så mycket på sig själv som vi gör. Plus att våran lärare vill att vi ska prata om det.

INGEN i hela klassrummet säger ett ord när hon frågar. Antingen är det för att ingen vågar, eller så är det för att alla är så inne i sig själva & vad det är för normalt med dem eller tvärt om. Jag vet inte riktigt. Men jag känner mig någonstans mitt i mellan. Jag är ganska djup/känslig/envis/modig. Men det är inte alltid det som behövs för att vara en stark människa..



Haha, jag måste bara hylla Hanna Nielsen på min blogg idag, vilken ära va!? ;)

Våran msn-koversation innan löd ungefär följande (med undantag för bristande fakta);

PERNILLA: Det är komplicerat det där! Bra killar växer ju inte på träd precis ;)
HANNA: Hahahah, dom gör ju inte det... Därför ligger man med det som är dåligt tills man hittar ett väldigt fint träd ;)
PERNILLA: Haha, så är det ju ;) Man kan ju inte hitta det perfekta direkt ;)
HANNA: Hahaha, precis ;) Man måste ju provaköra innan man köper ;)

Det var bara värt att nämnas, för jag kan nog inget annat än hålla med om att det stämmer ;)
Jag säger bara; Perny & Häänie ;)


Nu ska jag ut & gå, sen blir det IDOL 2009 för hela slanten! :)

/P

Ilska & besvikelse, kan det bli sämre?


Jag är så besviken på alla killar, så sjukt trött.

Har inget mer att säga idag, faktiskt.






/P


Jag vill sluta växa!

ÅHHH, jag har ångest så det bubblar ut ur mina öron snart! Jag vill verkligen inte bli äldre mer nu. Allt går för snabbt, jag hinner inte tänka. Sagt & gjort så orkar jag inte tänka heller längre.
Mitt liv går ut på att;
- Gå i skolan
- Hem & äta/plugga
- Träna
- Sätta sig vid dator
- Sova

Kul liv va!? Det är inte vad jag skulle kalla det, inte nu iaf!
Men det blir nog bättre. Man får se allt med det positiva ögat ;)


Nu ska jag åka & träna :):) WIIHU!
Det är fan det enda jag är peppad till just nu!

/P

Before I was invisible .


Falling like rain!
Yes, det kan man gott säga. Himla pissväder. Jag sitter som tur var inne nu, hos farmor. Ska gå & lägga mig lite snart tror jag. Det blir till att slumra till en stund, sen upp till Bredstorp & träna :) KUL! Jag är verkligen aspepp till att träna just för tillfället, då är det kul! :)

Idag har jag haft 2 lektioner. En på morgonen & en på eftermiddagen! :) Så ja, man kan väl sammanfatta min dag ganska snabbt som "slapp" . Hade dock en väntetid på ca 5 timmar i mellan. Det var ju slappt, men mindre roligt! Kommer aldrig klara att ha det såhär i ett helt år! :/ . Men det fixar sig nog tror jag ;d .

I morrn är det fredag, igen! Denna veckan har gått helt sjuklt fort! Men det är skönt när det är så :) . Fredagen ser ut att bli bra! :) Eller jag hoppas det iaf. Först match, sen festa med fina flickor! Vänner är det bästa man kan ha! :) <3

Nej, nu ska jag lägga mig & sova en liten stund :) Men kanske uppdaterar sen! ;d

/P


Glasögonorm .

Tjo :)
Hoppas allt är bra! :) . Här är det helt okej faktiskt! Jag ligger i farmor & farfars säng. Dem har nämligen köpt ställbara sängar! Helt underbart. Jag bara njuter när jag ligger här.
Igår när jag kom hem hade jag fått mina efterlängtade glasögon :) . Så nu har jag knäppt några bilder på mig & mina nya polare :)





Wiihu, det blev visst 2 bilder :)



Idag har jag vart ledig & nu ikväll väntar fotbollsträning. I morrn skola, sen springtur på kvällen, möjligtvis lite plugg med. På torsdag blir det skola, sen träning på kvällen. Freeeedag blir underbar. Skola, sen match på kvällen, sen lite fest med underbara vänner på kvällen. Lördagen blir lugn på dagen, sen på kvällen blir det till att vara med fotbollslaget. Vi ska nämligen äta trerätters middag, mysigt! Söndagen blir nog lugn! Någon springtur, sen film på kvällen! :) . Känns som en bra vecka. Hoppas det iaf :)

Nu ska jag göra något vettigt. Kanske uppdaterar i kväll, annars i morrn :)

/P


RSS 2.0