FAN :(

:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(

Det var allt jag hade att säga idag.

/P


MALIN TROFAST

Jag kände att jag just för tillfället ville tilldela världens bästa Malin Trofast ett helt eget inlägg.
Varför jag gör detta är för att hon om en vecka sitter på ett flyg på väg till USA. Där ska hon tillbringa ett helt år utan sin familj & sina vänner!

Malin, när du läser det här vill jag inte att du blir ledsen. Jag vill att du ska vara glad istället. Glad för att du kommer ha ett sjukt upplevelserikt år, som ingen av oss här i Sverige kommer få ha. Se fram i mot allt du har att vänta, för vi finns kvar när du kommer hem & då ska vi ha det bäst!

Du är en vän som verkligen finns när ingen annan gör det, en vän som man kan lita på & som man garanterat alltid har roligt med!
Du är alltså en vän med precis ALLT!

Jag kommer verkligen aldrig glömma dig Malin. Även om vi inte umgås så ofta så har vi ändå alltid så jäkla kul ihop & vi har ändå alltid saker att prata om!
Jag är så sjukt tacksam över att jag har dig! ♥

Nu när du är i USA så ska vi skriva brev till varandra. Du ska berätta om allt där nere. Alla snygga killar & allt ;) . Jag ska berätta om allt skvaller här hemma! GUD VA KUL! :) Precis som på film ju!

Vi kommer ha det sjukt bra även att vi kommer bo ett halvt jordklot i från varann!


Malin Trofast, jag älskar dig, här, nu & föralltid!
Glöm aldrig det <3


/P


STEP UP 2 IS DA SHIT!


Åh herregud vilken dag!
Först cykla ner till Aneby & ju längre mot Aneby jag kom, desto sämre väder blev det! Det slutade med att det började regna precis när jag & Carro satte oss på pias & skulle käka våran glass!
Vi cyklade hem till Carro i regnet. Det fortsatte att ösa ner & vi la oss då för att kolla på en film. Step up blev det! Helt sjukt bra film! Den har jag sett innan. Men inte efterföljaren, alltså tvåan. Så den fick följa med mig hem.

Efter att jag hade åkt från Carro så skulle jag åka med mamma & Lasse hem! Vi blev kvar hos hans föräldrar ett bra tag. Men sen kom vi äntligen hem.
Nu har jag suttit vid datorn & glott lite, sen har jag sett Step up 2 nu. Helt sjukt bra film! Åhh, jag blir ju kär när jag ser den :D

Så nu är det nog dags att hoppa i säng för mig!
Bra dag med bra människor :) I morrn är det en ny dag med masssa nya möjligheter! Det återstår att se vad som händer då! :))

/P

Come to mama

Igår kväll kunde inte pernilla wedenhag somna. Hon drog då iväg ett sms till en killkompis & gud va bra hon mådde sen. Somnade som en stock!
Jag måste bara redogöra en sak. Att snacka kärlek med en kille kan fan va det skönaste som finns!

Killen är inte vilken kille som helst helller. Gud vilken klipppa! Så klok överallt.
Han tänker ju inte med snoppen som många andra killar gör iaf :) Skönt med någon som förstår en!



Slutpratat om killar! :)))
I måndags cyklade pernilla från Tranås till Askeryd. Där i mellan är det 3 mil & jag överlevde! :) Det tog ca 1,5 timme!
Nu ska jag göra ett försök i att cykla ner till Aneby & hem igen ;)
Jag ska nämligen äta glass med min kompis Carolina :D .

Uppdaterar när jag kommer hem, i fall jag överlever ;)


Från cykelturen häromdagen ;)

/P

Livet leker med mig :)

Hej ALLA läsare ;)

Hoppas allt är bra :) . Här är det helt okej. Lugn tisdagkväll hemma i Lutarp gör inte saken värre. Skönt att bara vara hemma ibland. Pizza till middag, sen har datorn & cola vart mina vänner & kommer att vara resten av kvällen :) TV:n en stund oxå kanske, för film lär det bli sen :)

I natt sov jag hos toppenCarro :) Vi hade mysigt som vanligt, haha ;) . Nej, men det blev film & lite gotttttigt :) Sen sov vi som stockar hela natten. Jag börjar fundera på om det är mitt andra hem det där ;) . Jag har ju min tandborste & mitt bääääätäcke! Haha :D .

Sommaren 2009 börjar gå mot sitt slut. Mitt sista riktiga sommarlov någonsin. Det är helt sjukt! Men ack så roligt jag har haft! Fest varenda helg med helt fantastiskt bra människor!
ÅH VA JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!
Utan dem vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra! :))

Mitt liv har gått vidare & jag är så sjukt stolt! Pillan kommer klaaarar allt & jag känner det på mig! :)) WIIHU!

Nu kommer lite söta bilder från sommaren!
Njut, för det har jag gjort vid dessa tillfällen :)















WIIHU, VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR HAR JAG TILLBRINGAT MIN SOMMAR MED IAF :)

Om mindre än en vecka börjar jag jobba & tjänar kosing i massor :)
Nuu ska jag kolla film tror jag ;)
Kanske skriver ett till sen innan läggdags :)


/P

Det var en kväll full av vänner, kärlek, spya, alkohol, tårar & massamassa mer!

Ouuuuuh vilken kväll det blev igår. Pillan är faktiskt väldigt förvånad över att hon ens lever idag.
Sjukt om ni frågar mig.

Usch, idag är bakis & tänkardag. Jag orkar inte sitta idag igen & reda ut varför jag gömmer mina känslor bakom en stor betongvägg som verkligen inte går att rubba. Men någon gång, då ska jag gå vidare & då ska jag fan vara stolt över det. För det här är det svåraste jag har gjort i hela mitt liv.

Tack för mig.

/P






Sommarlov eller nått


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det känns som att det var så längesen jag skrev så att om jag börjar & skriva om allt jag har gjort så kommer jag vara färdig i morrn eller nått!

Därför tänker jag inte skriva alls mycket om vad jag har gjort utan vad jag känner & tycker, alltså blir det ett sådant där deppinlägg, idag igen.

Som alla vet så är det ju sommar därmed sommarlov för min del. Sommarlovet fick en riktig rivstart! Det har vart fest varje helg sen jag slutade skolan. Det är helt sjukt när jag tänker efter. Tre av dem helgerna har det vart alkoholförtäring både fredag & lördag! Usch på mig. Man borde inte få dricka sådär mycket..



Idag är det söndag. En sådan där dålig dag som bara inte borde få finnas. Jag känner mig bara så vilse i mitt liv just nu. Jag känner alldeles för mycket. Så mycket att jag knappt vet vad jag känner & om jag ska sitta & lista ut vad jag känner så blir jag genast dum i huvudet! Så vad fan ska man göra när man sitter & grubblar över hur livet kommer se ut om ett år? Ska man sitta & se happy ut & tro att allt kommer bli bra, eller ska man ha inställningen att allt kommer gå åt helvete när man har tagit studenten?

Igår kväll när jag var på fest hos min sjukt roliga & underbara vän Hanna så insåg jag plötsligt att livet är till för att hjälpa andra. Eller så känner jag med mitt liv iaf. Jag vill självklart - som alla andra må jättebra! Men jag vill nästan ännu mer att andra ska må bra, alltså kanske till och med bättre än mig själv.
En vän var ledsen. Vad gjorde Pillan då? Jo, hon tröstade, hon fattade & hon såg vad som behövdes. Är inte det ett ganska bra tecken på att jag kanska borde bli någon såkallad psykolog? Jag kan ha fel, men något säger mig att det leder mig på rätt väg in i livet.
Jag är en tjej med sjukt höga krav på mig själv. Dessa krav ställer ofta till med stora problem för både mig & omgivningen. Självklart så ska man ha krav på sig själv för att kunna uppnå nya mål här i livet. Men usch ibland går det bara för långt!

Sen är det ju det där med kärlek oxå ja..
Jag vet inte om jag tror på det där ordet längre. Kärlek ska vara något fint, men det är fan inte vad jag ser det som just nu. Att ha sex med någon är inte heller kärlek längre. Jag börjar tro att det är någon jävla fritidsgrej som människor gör när dem inte har något annat att göra. Det är helt sjukt vad allt har förändrats.

Att räkna med att livet ska bli en fest är att räkna med för mycket, det har jag ju lärt mig iaf.
Men hoppas går ju alltid :)



Bara så ni vet så skrevs inlägget i söndags, jag sparade som utkast & publicerade det nu idag. Därför står det om i söndags. Men det stämmer nog ungefär lika bra idag..

Nu ska jag åka hem & lägga mig efter att ha suttit på körskolan större delen av dagen.. Pillan har ju fått uppskrivning & uppkörningstid nu ju :D
I morrn blir livet en fest, pillan ska nämligen spendera sin kväll tillsammans med gullungen Amanda Wall :)

Ha det bra mina vänner!

/P

RSS 2.0