Hey, it's a good day!


Tjo bro!
Allt bra va? Jag hoppas det iaf :)) Med mig är det bra, idag iaf!

Denna veckan har vart lite tuff, jag kan ju erkänna varför. Det är så här att jag, Miriam & Sara har provat på att fasta. Att fasta innebär som säkert alla vet att man inte äter. Vi ville mest bara göra det för att prova på det. I och med att vi inte har gjort det någon gång tidigare så har vi sagt att vi får äta frukt. Det har vart lite kämpigt, främst för att man har vart så trött och sur hela tiden. Det har lett till att jag bara har blivit jätteledse istället.

Men det har gått bra och jag trivs med mig själv just nu!

Idag har vi vart och provat balklänningar i Jönköping, skitkul! :D . Det var jag, Sara, Miriam, Ida & Sebastian (som ska gå med Sara). Vi provade alla möjliga färger och modeller. Jag fastnade för en jättemycket! Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder :)) HEEY! Jag måste bara skryta lite först! :$ . Jag blev jätteglad när jag kom i en 36 klänning, för det har varit mitt mål. Den satt som en smäck & jag blev så lycklig :D . Haha!








På den här bilden är den rätta färgen :))


Miriams klänning :))


Sara, Miriam och Pernilla :))


Här är en till klänning som jag provade, men den kändes inte lika bra :)



Nu måste jag bara säga två grejer till!
I tisdags fick Pernilla Wedenhag någon impulsgrej & åkte till Nässjö, för att göra vadå? Jo, pierca tungan!!!! :O

Inte så fräsch bild, men jag var bara tvungen att visa ;) Hhahah!



Häääär kommer min underbara jacka som jag har velat köpa länge nu! :))


H&M 399 :-


Sen köpte jag ett par skor i från scorett, ett par stövletter :) Jag är supernöjd! Skulle vilja visa dem, men det gick inte att spara ner dem! ;(

Nej, nu ska jag ringa Anna :)

Ha det bästa :)








Jag måste bara säga att...


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FARMOR, MORMOR & ALLT DET DÄR!
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSKON, IAF VISSA AV DEM! (Elakt sagt, men det är sant!)
JAG ÄR HELT ENKELT VÄRLDENS LYCKLIGASTE!

Hehehhe, jag var bara tvungen att säga det :)))




Jag tror jag är lycklig på den här bilden! :))))


It just gets better and better :)

HALLOO :)

Lördag, fint väder, bra humör & underbara vänner resulterar i fantastiskt liv :)

Det är en underbar dag med fint väder & här sitter jag framför datorn, i sista sekud för att göra klart mitt religionsarbete ;( Men det MÅSTE bli klart, så jag tänkte bara uppdatera en snabbis :))

Ikväll ska vi till min syster & fira hennes 2 barn, mysigt! :) God mat & bara umgås. I morrn (söndag) ska vi åka till mormor som har fyllt 75 år :)

Ska du göra något roligt i helgen? Isf vad? :)

Nej, nu ska jag återgå till mitt pluggande, see you! :)



Jag bjussar på en bild, för att det är lördag :D



Ett halvår kvar i det där som kallas skolan!

Hej mina vänner, ovänner, släktingar och vänner igen!

Jag har mycket men ändå inget att säga. Jag är besviken, ledsen, arg. Men samtidigt väldigt glad, lycklig & uppspelt.
Jag har så svårt för människor som dömmer folk utan att veta hur dem egentligen är. Jag har vart bra på det innan, men har kommit på att människor som visar sig vara någon i ett sammanhang är en helt annan i något annat. Det beror helt på vem man umgås med vid tillfället. För nästintill alla människor ändras beroende på vem man umgås med.

Jag har nu, under den senaste tiden lärt känna mig själv ganska bra. Jag vet vart jag står & jag står upp för mig själv. Jag vet hur jag är & hur jag reagerar i olika situationer. Det är skönt faktiskt. Jag kan ge det som ett tips att faktiskt ta sig tid att lära känna sig själv lite, för det ger väldigt mycket positivitet i längden.

Något som jag är väldigt bra på är att ha förväntningar & sen blir dem inte som man har tänkt sig. Då blir man så himla besviken. Är det någon som känner igen sig?

Jag har väldigt mycket förväntningar för den här våren. Det är lov, skola, utomlandspraktik i England, UF-mässa, lov, bal (om jag nu ens ska gå), kanske en utomlandsresa, studentvecka & till sist studenten!

Tycker du att jag har något att förvänta mig? Jag tycker att jag har massa & jag så jävla rädd för att bli besviken. Nu sitter det säkert någon jävla optimist här & tycker jag är skittöntig som tror att min sista termin i skolan kommer gå över styr.
Jag är verkligen inte säker på att det kommer bli bra, därför ska jag sluta hoppas på att det kommer bli sådär kanon som alla tror. Bättre att inte ha några förväntningar alls & bli överraskad över att det blev så förbannat skoj ist! :)

När du ser på en människa, vad ser du då?




Utseendet, eller hur?

Jag vet, det gör jag med. Men varför gör man det för?

Tänk dig en skitful, verkligen skitful kille, om den nu finns det någonstans. Varför är inte han den första man går fram till när man ska ragga? Jo, för att han är skitful!
Det är ju jättesynd om en sådan. Det finns kanske 2 % människor på jorden som är så godhjärtade att dem går fram till en sådan & blir kär.

Allt handlar om utseende i det 2000 tal vi lever i. Man ska vara snygg, smal, vältränad, men samtidigt så enkel man bara kan.
Jag kollar på tv & vill bli som tjejerna i top model & jag vet att så många andra tjejer gör det med. Det är fel, åt helvete fel. 

Men jag accepterar det & alla andra med. Det är den värld vi lever i & lilla jag kan fan i påverka någonting. Inte så länge jag sitter kvar i den här hålan. 
Jag ska flytta & det är med ganska kort varsel efter gymnasiet. 


På tal om något helt annat så ska jag tipsa om en sjukt bra låt, en gammal låt som säkert alla har hört. Jag får gåshud varje gång jag hör den.

Lifehouse - Everything

Jag vet fortfarande inte hur man lägger upp ett youtube klipp på bloggen, så jag länkar;
http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE



RSS 2.0