?


Jag fattar verkligen ingenting :(
Jag behöver någon att prata med NUNUNU!

Marina, jag kommer till er & sover nästa vecka, behöver nog komma bort ett tag & tänka på lite annat. Nu har du ju fått din uppdatering oxå :)
Den blev dock inte så lång, men jag har inget att skriva längre för det händer ingenting i mitt liv.


/P

Bra helg, eller!? :)


Hej bloggen & alla människor :)

Nu sitter jag i skolan & det är en sak som är så himla sjuk! Jag har inget att göra. Inget att jobba med. Jag är klar med allt plugg som finns! GUD va skönt det är. Det går inte beskriva känslan :) .
Gjorde precis klart sista historieuppgiften innan praktiken. Sen när vi kommer tillbaka från praktiken ska vi nog inte göra så mycket där :) . Mattekursen är klar, så jag behöver aldrig ha matte mer i hela mitt liv om jag inte vill.
Nu kan man leva livet, åh va underbart!

Som sagt, fredag idag. Jag har körlektion om en halvtimme. Usch, fy & blä! Jag är nervös för jag har fickparkering idag! :( . Har aldrig gjort det i hela mitt liv! Men, det kommer nog gå bra! :) Sen ska jag & bästa Caroline gå på stan en stund. Jag måste verkligen hitta något att ha på mig! Sen är det en engelskalektion, det har vi verkligen inte haft på hur länge som helst. Sen är det bara mentorstid & sen slutar jag :) . Men då händer det grejer! För då ska Pernilla med världens bästa Sanna Magnusson hem för hon ska slinga håret på mig & jag kanske på henne :)) . Sen när klockan slår 16.19 så ska Pernilla åka till sin pojkvän Anthon & tillbringa sin helg där! Artonårsfest blir det oxå, så det ser lovande ut :)


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, haha! :) Det tog bara stopp ;)

JO, nu kom jag på! Jag ska visa en bild på Anthon. Han är sjukt lik Björn Gustavsson!


Lika va? :O


Jag bjuder på en cambild med usel kvalitet på mig med! ;)

Nu drar jag! Kanske uppdaterar i helgen någon gång :))

/P

Plugga sen fotbollsträning!


Hallå där!

Nu är det så att det är torsdag igen :) Skönt. Jag har vart ledig idag, för jag har bara en lektion på torsdagar & den var inställd idag :)))

Nu sitter jag i skolan och har pluggat lite historia en stund. Snart är dte fotbollsträning, ska bli skönt att springa av sig lite faktiskt!
Helgen blir nog bra tror jag.

Nej, nu får jag nog skynda mig lite så jag hinner upp till träningen i tid! :)
Ha det bra :)

/P

Dåligt med energi

Hejsan!

Nu gör jag det igen. Skriver ett klogoinlägg alltså. Jag blir tydligen aldrig trött på det. Men jag skiter faktiskt i vad folk tycker om det. Jag skriver här för att jag känner för det själv inte för att människor ska bry sig om vad jag skriver & tycker om saker och ting.
Så nu återigen. Jag är så jävla trött på allt. Det känns som jag går i svackor upp & ner jämt nu för tiden & jag börjar bli lite less på det. Ena dagen är allt så förbannat perkekt, nästa så är allt bara skit.
Jag har ingen att vända mig till heller, många bryr sig säkert, men det finns inte en enda man kan lita på längre.

Usch för människor. Jag tycker synd om vissa.

Nej, nu ska jag väl plugga på skiten jag har kvar att göra innan praktiken!

/P

I'M SO HAPPY :D


Lycklig är det rätta ordet :)

Det blir bara bättre & bättre! Nu har jag vart hos världens bästa i en vecka (hela påsklovet) & på fredag ska jag till honom igen! :)))) . Förresten, jag har en världens bästa till som är värd att nämnas vid namn & det är Caroline Gustafsson!
TACK FÖR ATT DU FINNS I MITT LIV LILLA VÄN! :)

Yes, jag gjorde det! Jag fick godkänt på mitt sista jävla matteprov någonsin!

Nästa vecka är det praktik i 5 veckor sen är det bara 3 veckor kvar på mitt näst sista skolår, kanske någonsin :) Får se hur det blir med det!


Nu har vi samhäll med något så kallat prov. Vet inte om det blir muntligt eller skriftligt, men det återstår väl att se :)

/P

I'll miss it so much


Fy vad saknad gör ont ibland. Där inne i hjärtat.
Det finns så mycket som man önskar att man hade gjort eller som man önskar att man inte hade gjort.
Livet är ogjort hela tiden.

Just nu önskar jag bara att jag gick i 8:an. Att jag hade vänner som jag trivdes som fisken i vattnet med. Inte för att jag inte har vänner som jag inte trivs med nu. För det har jag verkligen. Jag har hittat nya - igen & jag antar att det kommer vara så hela livet. 
Men jag önskar att det var konfirmationsåret. Vi hade sådan fruktansvärd gemenskap. Jag vet inte vad det berodde på. Men allt var så oerhört bra då. Alla umgicks med alla verkligen & nu umgås jag inte längre med det folket.
Jag var kristen då & var väldigt ofta i kyrkan & trivdes väldigt bra där. När jag tänker efter så var det ju något som höll ihop oss. Det kunde ju inte bli så bara för att det var konfa liksom. Något eller någon gjorde ju detta & vem skulle det vara om det inte vad Gud? 
Nu är jag inte kristen längre. Jag har gått i från det för länge sedan. Men jag tycker ändå fortfarande att kyrkan & människor från kyrkan är sjukt bra! Jag ser upp lite till dem på något sätt. Men nu bara för att jag inte längre är kristen så känns det konstigt att säga att det kanske kan ha vart han som många tror på, han som många tror finns i himlen som fixade så vi hade så bra gemenskap under konfaåret!

Äh, jag vet inte vad jag snackar om. Det jag egentligen vill komma fram till är att jag längtar bara tillbaka till tiderna med människorna som jag kunde vara mig själv med.


Det blir bara fel om jag ska sitta här & skriva om sådana här skitsaker. Det går ju inte göra något åt att jag längtar tillbaka iaf. Det har vart & det kan inte jag med min levande kropp ändra på.
Nu ska jag sova & drömma om allt det som jag har att vara tacksam för!

/P

SHOW ME WHAT LOVE IS


Hej fantastiska läsare :))
Jag har inte orkat att uppdatera på ett tag, mycket har hänt sedan sist så det blir nog ett rätt långt inlägg!


Förra helgen var jag med Anthon, vi var hos Viktor Möller & firade hans myndighetsdag (9 april, men vi firade innan) . Det var en trevlig helg med mycket gemenskap.

I måndags var det övning hela dagen till den omfattade modevisningen som ägde rum i tisdags. Det var nog det roligaste jag har gjort på länge. Men efteråt blev jag helt konstig. Vi hade jobbat så länge med allting. Alla i klassen blev så sammansvettsade under denna tiden. Men sen efter modevisningen när allt var över så kändes allt jobb så meningslöst!
Så det blev lite deprimerande där på kvällen ett tag, men det gick snart över. För jag har världens bästa vänner!
För mig var favoriten på modevisningen brudklänningen jag hade på mig. Det kändes verkligen som om jag skulle gifta mig på plats! HELT UNDERBART.

Bilder från kvällen kommer här;











Här var några bilder därifrån :))



Efter modevisningen har det vart lugnt i skolan. Vi hade matteprov i fredags som gick skitdåligt! :(
I fredags kväll var jag med Carro, Linus & Jalle. Vi grillade för första gången i år, mums va gott det var!

Sen sov jag hos Carro & så på lördagen så skulle vi festa!
Först var det inflyttningsfest hos Viwi, sen blev det utgång för första gången för mig. Jag tyckte dock inte att det var så kul!
Men det blir väl vad man gör det till.. :)

Igår (söndag) så åkte jag, Elias, Björn, Elena & Roberth till Gällstad & lager 157 :) Jag handlade mycket fint! Så jag är supernöjd :)
Nu är det måndag & lov. Jag åker till Anthon om ca 2 timmar :))))

Kanske uppdaterar någon dag under veckan!


/P

RSS 2.0