Tuffa tider


Jag vet inte riktigt vad det är. Allt jag vet är att det är torsdag & att jag ska åka hem vid 12.00 för att sedan spela match mot Aneby, mina ärkefiender ;) . Haha, nej men det blir nog kul! :)

I kväll ska jag & min kära kompis Malin Trofast åka till Ida Holmström & umgås med lite roligt folk! :)
Blir nog trevligt!


Nu ska jag umgås lite innan jag åker hem!


/P

Vissa säger att det är bättre & vissa inte. Vad gör man?


Ibland undrar jag om det kanske blir bättre att göra som alla säger!? Problemet är att jag skulle känna mig så himla ensam & övergiven :( . Men vafan jag måste ju kunna må bra & känna mig lycklig någon jävla gång oxå!

Jag vet inte vad jag känner. Jag blir bara illamående & yr när jag tänker på hur jag ska göra!




Nu befinner jag mig i Norrköping hos min syster. Jag leker & busar med deras 1,5 åriga dotter :) Hon är så söt! Jag blir alldeles kär i henne :* .
I morrn åker jag hem vi 12, sen är det fotbollsmatch uppe på Bredstorp klockan 15.00 mot Aneby :) Det ska bli väldigt kul faktiskt!

Nej, nu ska jag vara lite social.


/P

-


Livet är ett enda stort påhopp. Jag behöver seriöst hjälp att tänka nu för tiden, för att göra det själv blir jag bara galen av!

Fan att kärlek ska vara så förbannat komplicerat. Fan att människan man älskar ska bo så förbannat långt bort. Fan att den beter sig helkonstigt hela förbannade tiden!
FAN FÖR ALLT.

Mina tårar förvandlas till hav när ja tänker på hur ensam jag skulle vara utan dig!
Ett liv utan dig skulle vara som ett liv utan luft, alltså helt lönlöst att leva.


Jag är glad att jag har mina vänner, ni finns alltid. Vad som än händer.
Tack för att jag har er, ni är verkligen guld värda & lite till <3

/P


Det är bara så, vissa är bättre än andra!


En helt vanlig måndageftermiddag. Jag sitter hos min kära farmor som i vanlig ordning. Klockan var halv 5 när vi åt - som vanligt & nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli 18.35 så jag kan gå till träningen.
Jag uppskattar verkligen min vardag, det gör jag. Jag har en familj, jag har helt underbara vänner som alltid ställer upp. Jag har en pojkvän som jag älskar. Det är helt okej liksom.

Men jag har många vänner som är ledsna & det är jobbigt att veta. Jag vill finnas överallt på ungefär samma tid. Varför har man inte 8 armar som en bläckfisk? Varför kan man inte få finnas för flera samtidigt? Varför är det så svårt att räcka till för allt & alla?
Det är så svårt att få alla som man vill ska vara nöjda att vara nöjda.

Mina erfarenheter av att bry mig är nog ganska så stora. Jag är en människa som bryr mig väldigt mycket om andra. Ibland kanske till & med lite för mycket!
Jag vet inte hur andra ser mig, men jag ser det som en positiv sak att ha med sig i sin vardag iaf. Jag är den där pernilla som alla jämt kan komma till om dem är ledsna eller besvikna för något & jag tänker fortsätta att vara det med. För jag trivs med hur jag är som person.



Nu ska jag inte slutaföra detta inlägget som ett deppinlägg! Jag ska nämligen skriva hur min vecka antagligen ser ut! :)

Måndag - Praktik på JC, sen fotbollsträning.
Tisdag - Sista praktikdagen på JC, sen fotbollsträning.
Onsdag - Dagen börjar med körlektion & sen ska jag åka med fotbollslaget till Växjö & kolla på när herrlaget spelar fotboll!
Torsdag - Fotbollsmatch mot Aneby klockan 15.00 uppe på Bredstorp, kom & kolla :) Sen efter det blir det kanske lite fest hos Ida Holmström :)
Fredag - Lugn dag, sen ska jag troligen till Anthon!
Lördag - Anthon!
Söndag - Anthon!

Min vecka ser helt okej ut. Får se om jag kan hälsa på M. Det märks ju. Jag tror att den personen behöver mig.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för fotbollsträningen. Men jag uppdaterar nog i morrn igen eller nått.

/P



Jag bjuder på bild från i lördags på mig & min underbara vän Amanda! <33

I JUST HATE THIS PART OF ME.




I´m not strong enough!

Friends

Vänner är fan det bästa man kan ha. Utan mina vänner skulle jag inte vara ett skit.

Gårdagen var fan det roligaste jag har vart med om :) Roligaste jäkla festen på länge, bara på grund av mina underbara vänner :)
Ikväll ska jag & min snygga kompis Amanda åka på raggarrundor (: Viii är bäst när vi är tillsammans! :D


Nu orkar jag inte skriva mer, haha! :)


/P


It feels like tonight


Pernilla här! :)

Hoppas allt är bra med mina få läsare som jag har!

Nu sitter jag hos farmor & farfar, jag kan inte säga något annat än att jag har väldigt tråkigt! :( Mamma kommer snart & hämtar mian fotbollsgrejer så jag slipper bära runt på allt, för jag ska nämligen sova hos farmor i natt så jag får lite sovmorgon i morrn :D . Just det, jag hade fotbollsträning innan, den gick faktiskt väldigt bra idag! :):)
På tal om andra träningar! Jag sprang nämligen vårruset i Jönköping i tisdags & jag är fruktansvärt nöjd med min tid för att vara första gången & inget mål att kämpa mot!
Min tid var 21 minuter & tjejen som vann sprang på 17 minuter, så jag känner mig ändå rätt duktig må jag säga ;D


Haha, här har vi den, den snygga bilden från uppvärmningen innan vårruset 2009 ;)



Helgen ser ut att bli lovande! :) Det blir lite fest i morrn kväll sen på lördag ska jag jobba lite på JC, så jag får en dag ledigt nästa vecka! :)
Efter detta blir det lite hamnfestival & sen hem & mysa med familjen! Marina & Alice kommer på besök, så det blir nog skoj! (:

Nu ska jag gå & umgås med min farmor & min mamma som kommer snart!
Jag älskar MIN anthon carroll mestmestmest! <33

/P

Something new



Idag är jag äckligt trött! Jag var vaken länge igår & letade på grejer som jag kunde ta med till loppisen som vi ska ha med fotbollslaget på lördag!
Det blev en hel del kläder, sen ett gammalt cd-ställ & massa annan skit som jag inte har något behov av! Farmor skulle lämna massa saker med, så hon får åka ner med allt till loppisen på lördag, för jag är inte hemma. Pernilla ska nämligen till sin pojkvän! :)

Det blir nog en toppenhelg, det känner jag på mig!
Jag blir så lycklig av att vara med Anthon. Det känns som jag svävar på moln varje gång jag tänker på honom. Det är sjukt jobbigt att vi bor så långt i från varandra. Men vi älskar varandra & vi ska klara det här. Man får ha lite kämparglöd för att klara av ett sånt här förhållande & jag skulle verkligen aldrig ge upp på grund av avståndet om jag älskar någon så himla mycket som jag älskar Anthon!
 
Nu har jag praktik om en timma ungefär. Det är jobbigt att sitta & bara glo i typ 2 timmar! På 10 minuter har man ju tittat igenom allt som går att kolla på på internet, haha! Det är sorgligt!


Just det, ikväll ska jag till Marina i Norrköping, så där ska jag sova i natt & i morrn natt :) Ska bli kul att umgås lite med dem, det händer ju inte så jätteofta! Lilla Alice bara växer & blir större hela tiden!
Nu orkar jag inte skriva mer!
Uppdaterar nog ikväll! :)

/P

Måndagen den 4/5 - 2009


Hej alla läsare! :)
Nu ska jag redovisa vad jag har gjort den senaste tiden, för det har jag inte gjort på evigheter! :)

Vecka 17 & 18 - Praktik på ICA Kvantum i Tranås! Dessa veckor har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har tränat en hel del & det var ungefär som vanligt. 

Valborg (torsdags) - På valborg åkte jag till Anthon efter praktiken. Vi gjorde faktiskt ingenting den kvällen. Var med varandra & pratade en hel del. Han spelade lite gitarr för mig & vi hade almänt mysigt! Mums, jag älskar killar som spelar gitarr (A) :) . Såå jaa, man kan nog säga att jag har hittat rätt kille! 

Första maj (fredags) - Jag åkte hem i från Anthon vid 17.12. Innan dess hade vi vart ute & gått i det underbara vädret, pratat massa & jag hjälpte honom att sy upp ett par byxor. Sen umgicks vi bara med varandra den tiden som var kvar :) .
Sen när jag kom hem såp hade jag bara tänkt att ha en skön hemmakväll, men så blev inte fallet. Jag åkte ner till Elias där vi grillade, spelade kubb & fotboll & drack vin :) . En film blev det oxå innan vi åkte hem, som jag dock somnade till! Men det var en trevlig kväll. Klockan 02.00 låg jag i sängen & sen somnade jag gott.

Andra maj (lördags) - När jag vaknade i lördags sken solen som aldrig förr :) Jag gick upp & gick ut & la mig i solen på en gång. Där låg jag i princip hela dagen. Jag hade lite planer inför kvälllen, men det var inget som var bestämt. Carro frågade mig om jag ville följa med till hotellet i Eksjö & se Björn Rosenström, men jag var lite tveksam. Efter mycket om & men blev det Eksjö i alla fall. Jag åkte till Carro, där hann jag knappt sminka mig & göra mig i ordning förrens Ida Bülow & hennes pappa kom & hämtade oss. Sen bar det av till Eksjö :) . Lite förfest hos Simon W, sen in till hotellet. Där var det fullt ös hela kvällen, så vid ungefär 02.00 även denna natt så somnade jag gott i min säng.

Tredje maj (söndag) - Söndag innebar slappdag. Jag sov till ca 12.00. Sen åt jag frukost, satt vid datorn & städade mitt rum. Vi grillade lite på kvällen & det blev en mysig middag med familjen.
Min garderob städade jag ur oxå! En hel soppsäck ska jag slänga! Herregud vad kläder man har som man aldrig använder :)

Nu är det måndag & jag känner mig riktigt utvilad. Idag börjar min praktik på JC istället. Ska bli kul med lite omväxling faktiskt!
Jag sitter i skolan & väntar på att tiden ska gå. Jag ska gå ner till körskolan & göra några faser innan JC öppnar klockan 10.00 :) .

Jag ska ha en kanonvecka nu har jag bestämt! På onsdag ska jag åka till min kära syster i Norrköping! Ska bli mysigt att vara där ett par dagar. Sen på fredag ska jag troligtvis åka till Anthonplutt! :)
Nu är det bäst att jag ger mig av mot körskolan! Blev visst en hel uppsats nu, men men, det bjuder jag på ;)

Just det, jag har lite bilder i från helgen som jag vill dela med mig av :)











Björn Rosenström var sjukt bra! :))

Hejsveeeejs!
/P

2/5-2009


HEEEEEEEJ! :)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på jättelänge! Jag har inte orkat för jag har inte mått så bra. Det har vart mycket med allt. Men nu står jag upp igen iaf. Jag tänkte inte skriva något långt just nu, för jag ska gå ut & lägga mig i solen.

Men jag tänkte visa hur det blev i torsdags när jag klippte page! :)



Jag tror att jag är ganska nöjd iaf :) Har inte fått fixa till de själv något än, men det blir nog bra sen när jag fått göra det :)

Nu ska jag sola :)
Just det! Jag älskar Anthon, mest av allt!

/P

RSS 2.0